Leveransinformation

Vi levererar vid beställningsvärden på minst 299 kr (exklusive leveranskostnad).

Leveranstider:

Produkten levereras enligt tabellen. Leveranstiden kan variera beroende på vilken dag du beställer eller var i landet du bor. Notera att leveransen till lantbrevbärarlinjer tar någon dag extra. Beräknas leveransen till helgen, förskjuts leveransdag till nästa vardag.

Beställning på 80% av paketen
levereras inom
Tidigaste leveransdag
Måndag 2 - 6 dagar Onsdag samma vecka
Tisdag 2 - 6 dagar Torsdag samma vecka
Onsdag 3 - 6 dagar Lördag samma vecka
Torsdag 4 - 7 dagar Måndag veckan efter
Fredag 4 - 7 dagar Tisdag veckan efter
Lördag 4 - 7 dagar Onsdag veckan efter
Söndag 3 - 6 dagar Onsdag veckan efter

 

Leveranskostnad:

 

I tabellen nedan ser du våra leveranskostnader. För särskilda leveranser kan kostnaden avvika från de angivna priserna. För att kontrollera leveranskostnaden till just din adress, ange ditt postnummer i fältet här nedan och klicka på "Beräkna".

  • Land Leveranskostnad Gratis hemleverans från Leveranspartner
  • Sverige 49,00 kr 599,00 kr DPD

Om en leverans av logistiska skäl sker i flera omgångar, betalar du naturligtvis bara en leveranskostnad.

Att tänka på vid leverans:

PostNord kontaktar dig via sms/email när paketet är på väg. Du får då en länk till deras hemsida där du väljer ett leveransalternativ som passar dig. Det går att välja mellan hemleverans eller självupphämtning på PostNord serviceställe. Vid hemleverans kan du välja önskat leveransdatum samt tidsintervall. Vi kan inte garantera att båda leveransalternativen är tillgängliga. Om leveransen inte lyckas vid första försöket lämnas ditt paket till PostNords serviceställe i närheten av var du bor, där det kan hämtas ut. Du meddelas per sms/email på vilket serviceställe ditt paket kan hämtas ut på. Att leveransen misslyckas kan till exempel bero på att ingen var hemma vid leveranstillfället eller att porten var låst. Tänk på att alltid skriva in din portkod i adressen.

 

Följ ditt paket online:. Det försändelsenummer som du får av oss när ditt paket skickas, kan användas för att följa leveransen på PostNord.se. Detta är det snabbaste och enklaste sättet att få information om var ditt paket befinner sig någonstans. Notera att det tar någon dag innan paketet dyker upp i PostNords spårning.