Coronavirus (COVID-19) – Vanliga frågor & svar

Bästa bitiba-kunder

Spridningen av coronaviruset (COVID-19) berör naturligtvis också oss på bitiba.se och påverkar våra vanliga liv. Alla på bitiba och alla våra partners gör sitt yttersta varje dag för att säkerställa samma höga servicekvalitet som vanligt, trots den exceptionella situation vi befinner oss i för närvarande.

Förutom våra kunders och deras husdjurs välbefinnande står även våra medarbetares hälsa som största prioritering. Vi har vidtagit omfattande skyddsåtgärder på våra kontor och logistikcentra för att hjälpa till att bromsa coronaviruset. Samtidigt arbetar vi hårt för att din beställning ska komma fram till dig, tillförlitligt och säkert.


Leverans

Mer information om covid-19

Allmän information och uppdateringar om ämnet coronavirus (COVID-19) finns på webbplatserna Folkhälsomyndigheten.se, Krisinformation.se samt Global Veterinary Community.

Vi vill ta tillfället i akt att tacka dig för din förståelse och ser fram emot att fortsätta att glädja dig och dina husdjur med våra zooplus-produkter. Håll dig och alla älskade två- och fyrbenta vänner friska!