Om oss

Det bästa för dig och för dina husdjur

bitiba erbjuder ett brett sortiment kvalitetsprodukter för de allra flesta husdjur. Vi har över 10 års erfarenhet av husdjursprodukter. Hos oss hittar du de bästa varumärkena och kvalitetsprodukter till rimliga priser.

bitiba är en ren onlineverksamhet. Vi kan i och med det koncentrera oss till 100% på att göra din shopping online så trevlig och billig som möjligt. Hos oss beställer du snabbt och enkelt online, vi levererar sedan dina varor till dig så snabbt vi kan (klicka här för mer information). Med bilder och grundliga beskrivningar hjälper vi dig att välja rätt produkt för ditt husdjur.

Erfarenhet du kan lita på

bitiba har gjort husdjur och deras ägare nöjda och glada med leveranser i mer än 10 år. Sedan bitiba grundades 2006 har vi skickat över 30 miljoner paket till fler än 6 miljoner kunder över hela Europa.

Handla tryggt och säkert

Vi lämnar aldrig dina uppgifter till andra företag eller annonsörer. Din information används endast för att bearbeta din beställning.

För att garantera dig optimal säkerhet när du gör dina inköp hos oss använder vi oss av 256-Bit SSL-kryptering (Secure Sockets Layer Protocol) för alla transaktioner. Det innebär att de uppgifter du ger oss, som adress eller kreditkortsuppgifter, krypteras så att de endast kan ses av dig och av oss.

Du kan läsa mer om säkerhet och sekretesspolicy under dataskydd.

Vi ger dig bra service

Vi strävar alltid efter att bearbeta dina beställningar så snabbt som möjligt. Med hjälp av modern teknik och ett effektivt team kontrolleras och paketeras dina varor noggrant innan de skickas till dig.

Har du frågor finns vår kundtjänst alltid där för dig!

Kontakt:
via kontaktformulär (här finns vi tillgängliga dygnet runt)
Telefon: 08-403 088 69. Måndag till fredag 8.00 – 18.00.

Huvudkontor (för vanlig post):
bitiba GmbH AG
Herzog-Wilhelm-Str.12
80331 München
Tyskland